2014. november 19. 12:42 - Serion

Bevezetés

Manapság egyre több tanulmány és kutatás olvasható, amiben a tudományos élet szakemberei felhívják figyelmünket az ember okozta környezet-károsításra.Évről-évre vészjóslóbb eredményeket közölnek a károsodás mértékéről.

Blogom célja elsősorban, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatos építkezésre és annak fontosságára a 21. században. Kezdetben tisztázom a fogalmakat és alapismereteket, majd olyan intézmények (főként könyvtárak) bemutatása következik, amelyeket valamilyen szempont alapján zöld intézménynek nevezünk. Szeretném, ha mindenki aki a téma után érdeklődik találna hasznos és új információkat a blogon. Célom, hogy megismertessem az embereket a zöld könyvtárakkal, a fenntartható fejlődéssel valamint a környezettudatos életmóddal és építkezéssel. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zold-konyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr996768929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása